Tlf 45883333

Tilbakemeldinger

Din tilbakemelding gjør at vi blir bedre behandlere

Gi oss din tilbakemelding

Veldig Fornøyd - 2020

Jeg startet å få behandling av Christopher høsten 2017, jeg hadde på det tidspunktet veldig høye skuldre av stress årsaker og månedlig migrene over 17 år. Dette tar selvfølgelig på med årene, så jeg var spent på hvordan jeg reagerte på behandlingen. Etter et år med ukentlig behandling, var det månedlig migrene anfallet borte og jeg følte meg såpass bra at behovet for migrene medisin ikke var der lenger. Jeg har nå kun vondt i hodet fra tid til annen i perioder med mye arbeidstress. Skuldermuskulatur er generelt mye bedre noe jeg ser tydelig, da de pleide å være oppi ørene.

Kan derfor anbefale Christopher på det varmeste. 

Mann 60 år - 2020

Kjempe Fornøyd - 2020

Som fibromyalgi pasient tok jeg kontakt med HjemmeMassasje/OmsorgsMassasje i håp om at det skulle hjelpe. Før jeg startet behandlingen slet jeg med vondt i hodet jevnlig (nesten hver dag på det verste) veldig stive muskler i nakke, rygg, bein og generelt så var det ubehagelig at noe «tar borti» kroppen. Så jeg var jo spent på at noen faktisk skulle inn gjøre akkurat det som jeg vet er vondt. Spesielt beina som stadig vekk fikk kramper i legger, både foran og bak var ikke noe jeg kan si jeg gledet meg til.

Selve behandlingen gjør vondt, det er ikke til å komme fra om det skal fungere og hjelpe deg, Evelyn fant jo at jeg hadde lymfeknuter også som vi må jobbe med. Og når du i utgangspunktet synes at det er vondt at noen tar på deg, så sier det seg selv at massasje ikke er behagelig (Det kan være det, men da hjelper det ikke egentlig på noe, annet enn å få deg til å slappe av, noe terapeutene også kan gjøre om det er det du trenger)

Etter en behandling så er kroppen sliten, tung, vond, og det tar litt tid før den kommer seg igjen, spesielt i starten der dette er helt uvant for kroppen og den vil protestere. Heldigvis er det enkelt å kommunisere med massøren og dere sammen finner ut hvor hardt man kan jobbe og hvordan hver enkelt dag er. Så noen ganger er det snillere massasje og andre ganger kan man ta i mer.

Etter nå, med over to år på «baken» med fast massasje så har jeg sjelden vondt i hodet. Rygg, nakke or armer er mindre vonde, krampe i beina er også sjelden, så generelt er hverdagen mere enkel og mindre vond.

Et veldig godt bevis på hvor bra massasje fungerer fikk jeg i Korona nedstengingen, der jeg mistet massagen i over en måned, noe som gjorde at jeg ble mye dårligere, og mange av de symptomene jeg ikke har hatt siden noen måneder etter at jeg begynte med massasjen kom tilbake igjen.

Jeg er kjempefornøyd med massagen og ikke minst hvor mye bedre det har gjort min hverdag. Som vi som har fibro vet, så er all fibro litt forskjellig, men jeg vil uansett anbefale deg som lurer på å forsøke, snakke med den som behandler deg, og ikke gi opp selv om det er vondt i starten, for det kommer til å hjelpe, selv om det tar litt tid.

Fått behandling siden 2016

Veldig Fornøyd - 2020

 Jeg er kreftpasient og er mye sengeliggende, og har stor glede av omsorgsmasasjen jeg får fra Evelyn. Jeg føler at den er med på å holde systemet i gang. Fortsetter gjerne med behandlinger utover vinteren/våren.

- Dame 36 år -

Hovseterhjemmet - 2019

 Mor har enorm glede av massasjen hun får av Emma og gleder seg stort til hver onsdag. Talen hennes er svekket pga sykdom, men et tydelig «DET VAR VIDUNDERLIG» klarer hun alltid å formidle etter endt behandling. Vi er glade for at mor får denne muligheten til å få massasje som løser opp i spenninger og gir henne velvære. Deres fleksibilitet i forhold til å behandle henne når hun ikke klarer annet enn å sitte i rullestolen sin er også medvirkende faktor til at hele behandlingsopplevelsen blir god. Vi ser at Emma er veldig behagelig og veldig søt mot mor og vi gleder oss på hennes vegne til hver eneste behandling. Omsorgsfull og god behandling. Jeg synes også opplæringen og overlappingen av ny (mannlig massør) forut for Emmas ferie var veldig tillitsvekkende og god. Dere sørget for at mor fikk massasje gjennom hele sommeren. Mange ville bare sagt at de holdt «feriestengt».

Fått behandling siden 2017