Tlf 45883333

Nedsatt Funksjonsevne

Massasje bedrer blodsirkulasjonen. Når blodgjennomstrømming øker vil avfallsstoffene, som kroppen har lagret, bli fraktet til lymfesystemet. Når avfallsstoffene har kommet til lymfesystemet vil det transporteres videre til utskillelse fra kroppen og det kan skje eksempelvis via urinen, svette, snørr. Mange opplever at det blir hyppigere do besøk en-to dager etter behandlingen og/eller at urinen lukter mer eller er misfarget. Pasienter som tar mye medisiner opplever oftest at urinen lukter mer.

Massasje kan også stimulere nervesystemet og i mange tilfeller kan massasje, etter en regelmessig behandling over tid, oppleves som smertelindring.

Mange pasienter med spasmer opplever at det blir mindre spasmer etter regelmessig behandling, andre opplever at det blir mer spasmer til og begynne med, også avtar det litt og litt med tiden. Noen pasienter får spasmer under massasjen, da har terapeuten truffet et punkt/nerve som fremkaller spasmen, dette er ikke farlig. Da blir til at vi venter til spasmen er ferdig før vi kan forsete med massasje.


Flere pasienter får ikke til å sitte eller ligget helt stille, og de må flytte på seg litt og litt under massasjen. Det er helt greit. Vi tilpasser oss etter pasientenes behov og bevegelighet.