Fysikalsk Omsorgsmassasje

For eldre, nedsatt funksjonsevne og kroniske lidelser 

Vi kan gå inn i et samarbeid med institusjon, hjemmesykepleier, kommune, etc.

Samarbeidet vil gi deg en fast massasjeterapeut til beboerne 

og beboerne vil få muligheten til å få 300.- avslag pr. behandling 

beboerne velger, 300.- avslag av "ikke medlem" pris.

Samarbeidet er en gratis tjeneste vi tilbyr  

slik at pasienter får muligheten til å ta fysikalsk muskelbehandling der de er. 

Send oss gjerne din  e-post hvis du ønsker samarbeid. 

Vi kan ta en uforpliktende prat. 


45 min.

Medlem 820.-

Ikke medlem 1070.-

Les mer på 

Bli medlem


60 min.

Medlem 950.-

Ikke medlem 1200.-

Smitteverntiltak


90 min.

Medlem 1250.-

Ikke medlem 1500.-

Book time

Alle våre priser er inkludert 25% mva. slik det ble vedtatt i Stortinget 21.12.20. Hvis du trenger en regelmessig behandling anbefaler vi deg 

å bli medlem hos Fysikalsk Massasje for å få lavere fast pris og andre fordeler. Ingen tilleggskostnader tilkommer.

Nedsatt Funksjonsevne

Massasje bedrer blodsirkulasjonen. Når blodgjennomstrømming øker vil avfallsstoffene, som kroppen har lagret, bli fraktet til lymfesystemet. Når avfallsstoffene har kommet til lymfesystemet vil det transporteres videre til utskillelse fra kroppen og det kan skje eksempelvis via urinen, svette, snørr. Mange opplever at det blir hyppigere do besøk en-to dager etter behandlingen og/eller at urinen lukter mer eller er misfarget. Pasienter som tar mye medisiner opplever oftest at urinen lukter mer.

Massasje kan også stimulere nervesystemet og i mange tilfeller kan massasje, etter en regelmessig behandling over tid, oppleves som smertelindring.

Mange pasienter med spasmer opplever at det blir mindre spasmer etter regelmessig behandling, andre opplever at det blir mer spasmer til og begynne med, også avtar det litt og litt med tiden. Noen pasienter får spasmer under massasjen, da har terapeuten truffet et punkt/nerve som fremkaller spasmen, dette er ikke farlig. Da blir til at vi venter til spasmen er ferdig før vi kan forsete med massasje.


Flere pasienter får ikke til å sitte eller ligget helt stille, og de må flytte på seg litt og litt under massasjen. Det er helt greit. Vi tilpasser oss etter pasientenes behov og bevegelighet. 


0