Tlf 45883333

Vi samarbeider med institusjoner

Vi går gjerne inn i er samarbeid med institusjon, hjemmesykepleier, kommunen, etc. for en bedre helse.

Samarbeidet er en gratis tjeneste vi tilbyr slik at pasienter får muligheten til å ta fysikalsk muskelbehandling der de er.

Send oss gjerne din e-post hvis du ønsker samarbeid, vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Samarbeidet vil gi deg en fast massasjeterapeut til beboerne og beboerne vil få muligheten til å få 10% avslag pr. behandling. Tilbudet gjelder også til alle som jobber på institusjonen og trenger en behandling.

For å kunne bruke dette tilbudet må det være minst 3 pasienter som trenger behandling og som tilhører samme institusjon. . Terapeuten kan også kom hjem til f.eks. ansatte hvis ansatte ønsker å benytte seg av dette tilbudet. De som benytter seg av denne helsetjenesten, må ha behandling minst engang i mnd. 

Det vil si:

45 min. 1000.- med rabatt 900.-

60 min. 1250.- med rabatt 1125.-

90. min 1500.- med rabatt 1350.-

I noen institusjoner har det blitt bestilt av nærmeste pårørende, i andre institusjoner har assistentene bestilt time til sine beboere. I andre institusjoner har vi vært i kontakt med avdelingslederen. Vi har også samarbeidet med fysioterapeuten som tilhører institusjonen. Har du spørsmål vennligst ta kontakt.


Mest stilt spørsmål er

Hvordan gjør vi med betaling?

Når vi har blitt enig med institusjonen og nærmeste pårørende/verge avtaler vi tidene som passer for beboer og institusjonen slik at det ikke krasjer med noen aktiviteter institusjonen har eller måltidene. Når det er avtalt blir timene registrert og bekreftelsene blir sent til nærmeste pårørende/verge på mail. Og faktura går til den personen som har ansvar for betalinger pårørende eller verge, det er samme personen som mottar bekreftelsene. Spesifisert faktura kan kontrolleres i forhold til bekreftelsene eller avbestillinger som blir registrert i journalsystemet.